Vliegen en vliegen

in het vliegtuig
In het vliegtuig
kosher meal
Kosher

Vliegen met  Etihad  is best goed hoor, we hadden wat verschillende maaltijden besteld, low fat, kosher en normaal.  Maar ja blijft vliegtuig food.

In Abu Dahbi overstappen, nog even over de luchthaven winkelen, maar tjonge hoe klein is het daar, de hal waar we per bus werden heengebracht past wel 20 keer in die van schiphol. Maar tjonge hoe luxe is het daar, en tjonge hoe duur is het daar. Inmiddels lijkt het erop dat ze een luchthaven aan het bouwen zijn waar schiphol 20 keer inpast, maar dat zal nog wel een paar jaar duren.

Kortom instappen in een boeing  om de laatste 6 uur af te leggen. En deze gingen sneller dan de eerste omdat ik het grootste gedeelte had liggen slapen 🙂

Op bangkok luchthaven een locale Sim kaart regelen voor de Iphone, bij 7/11 lukt dat niet, zij verkopen alleen meer voor NON iphone, bij een andere provider koop je een kaartje voor 30 dagen met 1G internet onbeperkt (lagere snelheid) en 80 Baht bel tegoed voor 340 Bath (nog geen 10 euro) geiinstalleerd en wel. Kijk dat is instellen op toeristen, deze snappen hoe het werkt. Na de vraag hoe lang ik local kan bellen met 80 Baht, kreeg ik bijn een verontwaardigd blik, mijnheer u kunt hier 80 minuten mee bellen. KPN kijk hier eens naar?

Laat een reactie achter

Geef een reactie