Vandaag hebben we een andere eilanden tour gedaan, een stuk of 7 waaronder phi phi, het meest geciviliseerde eiland tot nu toe. Met de speedboot ben je redelijk snel over, maar met wat hoge golven slaat zo’n boot behoorlijk hard. 1 meisje kreeg zo’n harde klap in haar rug dat ze achterin moest gaan zitten.

Ons viertje
Ons viertje

De stranden zijn super wit en de zee super blauw.

En ja in de zee veel vis en koraal. Het koraal is vrij slecht langs de kust, maar de vis is in overvloed. Ik was al voorbereid om te voeren en had al zakje met brood meegenomen van ontbijt.

Visjes voeren
Visjes voerenj

Ook daniëlle liet die kans niet ontgaan toen ze hoorde hoe je dat moest doen.

Vervolgens gaan we naar een lagoon, best erg mooi, maar het lijkt of de halve wereld hier ook is om naar te kijken. Erg veel toeristen, en ik maar denken dat we een privé tour hadden geboekt.

Touristen
Touristen

Nog even duiken en zwemmen in een lagoon en dan op naar de lunch.

 

 

 

Op de boot wordt mijn snorkel gegrepen door de wind en verdween in het zeediep, 800 Bath dokken helaas na afdingen van 1000. En daar blijft het niet bij, een zee egel vond het nodig om te laten merken dat ie er ook was, en liet een flinke naald achter in mijn grote teen. Ik kan je vertellen het is net of er echt iemand met een naald 2 cm in je teen zit te steken.Met mijn zakmes proberen eruit te krijgen maar hoe groot het gat in mijn teen ook wordt je krijgt hem er niet uit. De reisleidster  kwam nog even kijken en slaat zachtjes met een flesje op de naald om hem fijner te krijgen waardoor hij gewoon opgevreten wordt door het lichaam, eruit krijgen is geen optie omdat dat niet lukt zegt zij, fijn dan. Op de vraag wanneer de pijn verdwijnt krijg ik te horen “one day”, thnxs !

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie