Vandaag niets gepland. Aan het strand en zwembad hangen ofzo.

Liggen en luieren
Liggen en luieren
Hangplek
Hangplek

ik snakte naar een heerlijk ontbijt, maagje werkt weer op normale toeren dus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik hou het vandaag bij een gekookt eitje, toast met jam, koffie en veel vers fruit.

Fruit
Fruit

 

Einde van de middag moest er toch nog wat gebeuren, en na wat onderzoek even een tochtje naar een lagoon bij ons op het eiland met een uitzicht punt. Dus schoenen aan en gaan. Onderweg kwamen we een bende apen tegen. Het grappige is dat op de plek waar wij ze tegen komen er vuilnis bakken staan. Ik zal je vertellen deze zijn zeldzaam, je moet echt zoeken naar een vuilnis bak. Dit type is als bij ons thuis de kliko bak van kunststof met een deksel. De bakken staan open en de apen zitten alles inclusief plastic eruit te halen. Dus, ik zet de bak recht, gooi het plastic erin, doe het deksel dicht en klaar. Het moment dat ik mij omdraai had 1 van de apen de bak al weer open. Handige jongens dus, maar waar staan die bakken er voor vragen zij ons af.

Apen vuilnis
Apen vuilnis

 

Het pad naar de lagoon is niet zomaar een pad, nee het is klimmen tegen een berg op. Joke en Daniëlle houden het voor gezien halverwege en Nathalie en ik gaan

Klimmen
Klimmen

wel verder naar het uitzicht punt. Volledig bezweet komen we aan, maar het uitzicht is het in ieder geval adem benemend.

 

 

 

 

Terug van klimmen nog

Uitzicht
Uitzicht

doorgelopen naar Prah Nang, ook daar zie fantastisch uitzicht over de zee en de uitstekende rots partijen met een ondergaande zon.

 

Meisjes op het strand
Meisjes op het strand

Laat een reactie achter

Geef een reactie